John en Ingrid op reis

Afscheidsfeestje en nog 4 weken!

Mijn verlof is ingegaan en dat betekent nog 4 weken om thuis lekker te relaxen. Hoewel... mijn eerste vrije dagen waren wel even wennen. Hoor ik niet ergens te zijn? Misschien op school? Ben ik aan het 'spijbelen'? Nee! we konden gewoon lekker 's nachts naar de Olympische Spelen kijken en de volgende dag uitslapen. De stad in om naar een nieuwe camera te kijken en een paar nieuwe (sneldrogende, ultralichte) afritsbroeken kopen. Even langs de ANWB voor de Internationale Rijbewijzen en tussendoor ook nog even de zolder leeghalen om spullen uit te zoeken.

Afijn, we besteden onze dagen goed en het is vooral fijn dat je niet met een bepaalde tijd rekening hoeft te houden. Het is erg leuk om alle berichtjes van jullie te lezen. Ga daar vooral mee door, zeker als we straks in Australië zitten is het leuk om van het thuisfront berichtjes te krijgen.

Afgelopen vrijdag nam ik afscheid van de klas. Ik werd enorm verwend met cadeautjes en optredens. Er werd gedanst, toneel gespeeld en er was een goocheltruc. Vervolgens had ik een spelletjescircuit (met veel snoep en koek) voor de kinderen. Vooral tijdens het speculaasspelwas het enthousiasmegoed te horen! 's Middags keken we naar de film 'Een brief voor de koning'.Kanjers van 6a, het was een geweldige dag!Er zijn een hoop foto's gemaakt en zodra ik ze krijg zet ik ze hier op deze reislog.

Pappa

Zo heel langzaam maar zeker, moet je de kriebels te pakken krijgen. Ik kijk ook al uit naar de foto's van je afscheidsfeestje, kus.

Esmaralde

ja spannend allemaal. dat gevoel is wel herkenbaar bij mijn zwangerschapsverlof. je gitaarles ging goed hoorde ik, hhahaha. wel blijven oefenen he in aussie.
dikke kus van mij. oja, je tandpasta en shampoo's staan nog in de douche. waar zal ik ze neerleggen?

Rita freeth

Ik kijk er naar uit, het moet erg spannend zijn.
En wensen jullie een praghtige vacantie
ik vond net uit dat eugolyptus threes vergiftig zijn, dat is dat een guala beer nooit wordt aan gevallen door andere dieren, vanwege het vergif.
veel plezier tante Riet

yvette

Jajaja, het komt allemaal wel heel dichtbij. je hebt er lang genoeg naar uitgekeken. GENIETEN, dat is wat jullie vooral moeten gaan doen, ik zie je lekker morgenochtend en kletsen we verder
liefs yvet

Tamara ( sportdag )

Als Australie fan kan ik natuurlijk niet achter blijven om jullie te volgen. Gelukkig was Erik zo lief om het webadres te mailen.
Ik wens jullie heel veel plezier!!! Geniet ervan!!!!
Groetjes Tamara

isabel!

hoi lieve juf hoe is het met je.ik mis je nu al.waneer ga je dan? heb je al veel tassen ingepakt?en neem je wel mijn knuffel beer mee want dan ben ik toch een beetje bij je!

Ingrid

Natuurlijk neem ik je knuffelbeer mee, Isabel!
We gaan over 2 1/2 week, op woensdag 17 maart. We hebben al een beetje uitgezocht wat we mee gaan nemen, maar onze rugzakken pak ik nog niet in, dat doe ik over een week of 2 pas. Doe je de groetjes aan de klas als je maandag weer naar school gaat? Knuffel!

marjolein

Spannend allemaal, hé en wat vliegt de tijd dan. Vrijdag gezellig een biertje drinken met z'n allen en dan is het echt zover dat we je een tijd niet zien. Ik ga donderdag 10 kaarten halen voor indian summer en die krijg je dan vrijdag. Tot dan hé, ik heb er zin in!
Liefs van mar en ed

robin

hoi juf Ingrid.
hoe gaat het.
met mij gaat het goed.
(ik mis je nu al)

groetjes Robin.
en doe de groeten aan John en de hond.