John en Ingrid op reis

Eten met stokjes en een pijnlijke arm

Hoe bereid je je voor op een reis naar China? Je geeft een feestje omdat je 40 wordt en dan krijg je van je collega's een Chinapakket (vooraf gegaan aan een fantastisch lied!). In dat pakketje zit dan o.a. Chinees bier (lekker), Chinese thee (ook lekker), een Chinees taalgidsje (handig) én.... eetstokjes, want ja, straks krijgen we niets anders om mee te eten is ons verteld. Afijn, we zullen dus mager thuiskomen, want hoe we ons ook uitsloven, dat eten met die stokjes lukt ons allebei niet! Met een point-it boekje op zak zullen we dus echt op zoek moeten naar mes en vork willen we niet verhongeren.......

Het visum is ondertussen ook binnen en gisteren hebben we een inenting gehaald bij de GGD. Alleen de antistoffen voor buiktyfus hadden we nog niet, voor de rest zitten we de komende jaren met genoeg antistoffen in het lichaam (hep. A/B, DTP). Wat malaria betreft dienen we ons goed met Deet te beschermen en in Dali en Kunming is het verstandig onder een klamboe te slapen. 's Avonds lagen we allebei op de bank met een pijnlijke arm, de prik kwam goed aan, of binnen, moet ik eigenlijk zeggen. Dat alles mag de pret natuurlijk niet drukken, want we gaan naar CHINA!

Tante Riet

Hi!
Nog Gefeliteerd met je verjaardag.
En een prettige vacantie toe gewenst.
Veel liefs.

Pappa

In het vliegtuig krijg je waarschijnlijk plastic bestek, kun je zo meenemen en wegen niets!!!Ha,ha
Nog heel veel vóórpret en een super vakantie. Kus, pappa en Marc

Peter en Yvonne

Goed oefenen in China met de stokjes even afkijken hoe zij het doen en anders hebben jullie altijd nog je tien geboden. Kijken ze daar echt niet van op!
Echt het is niet zo moeilijk!!!!

Dzaidjen Peter en Yvonne

Tjerk

Goede reis en veel plezier hè. Tip: Probeer het eens met hele brede stokjes.